Dromen van boeken.

Van een boekendroom maken we bij Bibliodroom een droom van een boek.
Anders. Atypisch. Onze focus ligt vooral op boeken voor bedrijven, organisaties of personen die kiezen voor een boek als marketinginstrument. Geen idee is ons te gek, wij maken er graag een sterk en aantrekkelijk verhaal van. Het doet er niet toe of er al dan niet al iets op papier staat. Een knappe tekst, waar nodig keurig geïllustreerd en in een stijlvolle vormgeving, daar drukken we trots ons wolkje op.

Van meet af aan primeert ook de vraag hoe we het boek inzetten om zoveel mogelijk lezers te verrassen. Angstig afwachten of er al dan niet enige aandacht komt, is helemaal niet aan ons besteed. Een originele aanpak vinden om mensen enthousiast te maken voor jouw verhaal is dat des te meer. Tijdloze communicatie, daar gaat het om. Met – gelimiteerd – drie literaire projecten per jaar geven we onze ingebakken liefde voor taal vrij spel.

Ver weg van het klassieke boekenvak bibliodromen wij samen met enthousiaste auteurs en opdrachtgevers.

Bibliodroom: dromen van boeken
Bibliodroom: dromen van boeken

Deze boeken hangen in de lucht

Natuurlijk verklappen we niet alles waar we me bezig zijn. Toch lichten we hier graag een tipje van de sluier. Als je op de hoogte wil gehouden worden van het verschijnen van nieuwe titels, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Feel good. De g-spot van geluk

Feel Good schetst pragmatisch de vijf factoren die volgens  auteur Arne Hermans een rol spelen om gelukkig te zijn. Muziek en wijn vormen daarbij de rode draad. Zijn omgeving en eigen ervaringen liggen aan de basis van zijn geluksideeëngoed, dat een bron van inspiratie kan vormen voor wie begaan is met de waarden in het leven. Een boek over de feel good factors van geluk, gerijpt in een passie voor muziek en wijn. Verrassend! Read between the wines. 

Lees hier meer over de auteur en de lancering van het boek. 

Verschijnt 28 maart.

Arne Hermans
Guido Gezelle 2.0

Vlaanderens poëziemonument dreigt in een vergeten hoek stof te verzamelen. Zijn uniek en kwiek taalspel werd nooit geëvenaard. Kwam de sleet met de jaren of lag het aan zijn soutane, wie zal het zeggen? Legendarische popsterren liggen nu eenmaal beter in de markt dan dichtende priesters. Niettemin zijn er motieven in overvloed om zijn virtuoze dichtwerk als een relikwie te bewaren. Te herinneren. Te beleven. Minnaars der poëzie Daniel Billiet en Tom Veys ontstoffen met GG 2.0 zijn werk en vragen zich af hoe de man in 2020 zou leven. Een eclectisch eerbetoon. Een hypermodern standbeeld in boekvorm.

Verschijnt 26 april.

Daniel Billiet & Tom Veys
Het Kunstkadee-boek

Kunstkadee is een creatief atelier voor kinderen en jongeren van vijf tot vijftien. Al meer dan tien jaar organiseren bezielsters Virginie Vermaete en Veerle Lievens originele activiteiten waarmee ze hun kadees laten warm lopen voor kunst in de meest uiteenlopende zin van het woord.  Geen materiaal is te gek – papier, verf, klei, houtskool, zand … – om er in kampen of kunstzinnige evenementen vindingrijk mee om te springen. Hun passie en vrolijke uitstraling werkt aanstekelijk. Zoveel projecten na zoveel jaar, dat verdient een te gek boek. Boordevol ideeën om van kadees echte kunstkadees te maken.

Verschijnt zomer 2020

Virginie Vermaete - Veerle Lievens

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info