Dromen van boeken.

Van een boekendroom maken we bij Bibliodroom een droom van een boek.
Anders. Atypisch. Onze focus ligt vooral op boeken voor bedrijven, organisaties of personen die kiezen voor een boek als marketinginstrument. Geen idee is ons te gek, wij maken er graag een sterk en aantrekkelijk verhaal van. Het doet er niet toe of er al dan niet al iets op papier staat. Een knappe tekst, waar nodig keurig geïllustreerd en in een stijlvolle vormgeving, daar drukken we trots ons wolkje op.

Van meet af aan primeert ook de vraag hoe we het boek inzetten om zoveel mogelijk lezers te verrassen. Angstig afwachten of er al dan niet enige aandacht komt, is helemaal niet aan ons besteed. Een originele aanpak vinden om mensen enthousiast te maken voor jouw verhaal is dat des te meer. Tijdloze communicatie, daar gaat het om. Met – gelimiteerd – drie literaire projecten per jaar geven we onze ingebakken liefde voor taal vrij spel.

Ver weg van het klassieke boekenvak bibliodromen wij samen met enthousiaste auteurs en opdrachtgevers.

Bibliodroom: dromen van boeken

Deze boeken hangen in de lucht

Natuurlijk verklappen we niet alles waar we me bezig zijn. Toch lichten we hier graag een tipje van de sluier. Als je op de hoogte wil gehouden worden van het verschijnen van nieuwe titels, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Feel good. De g-spot van geluk

Feel Good schetst pragmatisch de vijf factoren die volgens  auteur Arne Hermans een rol spelen om gelukkig te zijn. Muziek en wijn vormen daarbij de rode draad. Zijn omgeving en eigen ervaringen liggen aan de basis van zijn geluksideeëngoed, dat een bron van inspiratie kan vormen voor wie begaan is met de waarden in het leven. Een boek over de feel good factors van geluk, gerijpt in een passie voor muziek en wijn. Verrassend! Read between the wines. 

Lees hier meer over de auteur en de lancering van het boek. 

Het verschijnen van het boek is uitgesteld naar een latere datum. We houden u hier op de hoogte.

Arne Hermans
Het Kunstkadee-boek

Kunstkadee is een creatief atelier voor kinderen en jongeren van vijf tot vijftien. Al meer dan tien jaar organiseren bezielsters Virginie Vermaete en Veerle Lievens originele activiteiten waarmee ze hun kadees laten warm lopen voor kunst in de meest uiteenlopende zin van het woord.  Geen materiaal is te gek – papier, verf, klei, houtskool, zand … – om er in kampen of kunstzinnige evenementen vindingrijk mee om te springen. Hun passie en vrolijke uitstraling werkt aanstekelijk. Zoveel projecten na zoveel jaar, dat verdient een te gek boek. Boordevol ideeën om van kadees echte kunstkadees te maken.

Verschijnt zomer 2020

Virginie Vermaete - Veerle Lievens
Op verhaal komen in de Westhoek

Wie de Westhoek verkent, zoekt ongetwijfeld de klassieke toeristische kleppers op. De Menenpoort in Ieper, de IJzertoren of De Blankaart in Diksmuide, Talbot House in Poperinge, de Abdij van Westvleteren, de Kemmelberg, Muziekcentrum Dranouter, … Allemaal plaatsen die je moet gezien hebben wil je de basics van de streek leren kennen. Toch is de Westhoek zoveel meer. Er zijn tal van kleine, barstens interessante plekken waarachter een bijzonder verhaal schuilgaat. Miguel Bouttry gidste jarenlang doorheen de schoonste West-Vlaamse hoek. Hij inventariseerde die plaatsen waar meer over te weten valt dan je zou denken en beschrijft wat hen zo uniek maakt. De Westhoek ten voeten uit. Deze gids kadert in een groter Leader-project rond storytelling in de Westhoek, in samenwerking met Toerisme Westhoek, Syntra West, Muziekcentrum Dranouter en De Lovie.

Verschijnt voorjaar 2020

Miguel Bouttry

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info