Smaak Passie Traditie

Liefde voor lekkers heeft Rudy Pattyn van thuis uit meegekregen. Zo sterk dat hij een culinaire carrière ambieerde. Hij pionierde in 1977 met ‘t Keukentje, een zaak in bereide gerechten, gelegen in dé winkelstraat van Roeselare. Het concept was voor op zijn tijd en sloeg aan. In de rand daarvan verzorgde hij de meest uiteenlopende feestmaaltijden. Door het overweldigend succes zette hij daarna volop in op de activiteit als feestaannemer. Altijd was de verfijnde keuken zijn signatuur. Om niet vast te lopen in z’n pensioen startte hij in zijn thuisstad met La Boule de Glace, een Italiaans geïnspireerd ijssalon.

Smaak, passie en traditie liggen steevast aan de basis van zijn fel gesmaakte gastronomie. Zijn liefde voor producten kent geen grenzen. Dit kijk- en leesboek vertelt niet alleen het buitengewone verhaal maar onthult terzelfdertijd enkele legendarische recepten.

Blader hier door de inkijkversie van Smaak Passie Traditie.

Rudy Pattyn

Topkok Rudy Pattyn heeft een bijzondere passie voor producten. Na een succesvolle culinaire carrière als feestaannemer runt hij nu – ter invulling van een vervelend pensioen – La Boule de Glace, een Italiaans geïnspireerd ijssalon in Roeselare.

Bestellen?

De meeste Bibliodroom-uitgaven zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online. Is dat niet zo, dan vind je de bestelmogelijkheid op de pagina van het boek. 

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info