Beleef Bouillon

Er valt ontzettend veel te beleven in Bouillon. Bossen en ongerepte natuur nodigen uit om er actief op uit te trekken. Langs de Semois vind je de rust of de uitdaging van het water. De binnenstad ademt niet alleen cultuur en erfgoed, op terrasjes en in restaurants proef je wat délicieux is. Met Beleef Bouillon ontdek je opmerkelijke plaatsen in de stad en omliggende dorpen aan de hand van verhalen, verrassende anekdotes en weetjes.

Op de website van het boek vind je een samenvatting van de verhalen die erin aan bod komen en volg je alle activiteiten die in de rand plaatsvinden.

De gids is ook beschikbaar in het Frans. – Version française.

Patricia Waerniers

Patricia Waerniers (°1971) is geboren en getogen in West-Vlaanderen waar ze directeur onderwijsbeleid is bij hogeschool Vives. Van kindsbeen af is Bouillon haar favoriete vakantiestek. Door de jaren heen verdiepte ze zich in alles wat reilt en zeilt in stad en streek. Wat er zo uniek is, deelt ze in deze gids waarmee je dit knap stukje Ardennen helemaal anders kan beleven.

Bestellen?

De meeste Bibliodroom-uitgaven zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online. Is dat niet zo, dan vind je de bestelmogelijkheid op de pagina van het boek. 

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info