Leve de burn-out

Jessie ken je ongetwijfeld nog als radiostem of televisiegezicht. Tijdens haar bloeiende mediacarrière kreeg ze heel wat tegenslagen te verwerken. 

Ze heroriënteerde zich met succes als coach, moderator, stemactrice en docente. Het onophoudelijk blijven doorgaan resulteerde in een bikkelharde burn-out. 

Achteraf bekeken is die crash een dankbaar keerpunt in haar leven geworden, vandaar de verrassende titel. Een burn-out hoeft  immers geen eindpunt te zijn.

Het boek leest als een verhaal, is geenszins therapeutisch maar wel zeer herkenbaar voor mensen die loeihard in het professionele leven doorgaan. 

Leve de burn-out verscheen voor het eerst in 2016. Het thema is sindsdien alsmaar actueler geworden. Deze vierde druk van het boek steekt in een nieuw jasje.

Beluister hier de podcast van Jessie met enkele fragmenten uit haar boek.

Jessie Decaluwe - uitgeverij Bibliodroom

Jessie De Caluwe

In de jaren 80 was Jessie De Caluwe razend populair op radio en televisie. Haar stem en onberispelijke taal blijven velen bij.

Bestellen?

De meeste Bibliodroom-uitgaven zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online. Is dat niet zo, dan vind je de bestelmogelijkheid op de pagina van het boek. 

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info