Leve de burn-out - uitgeverij Bibliodroom

Leve de burn-out

Jessie ken je ongetwijfeld nog als radiostem of televisiegezicht. Tijdens haar bloeiende mediacarrière kreeg ze heel wat tegenslagen te verwerken. Ze heroriënteerde zich met succes als coach, moderator, stemactrice en docente. Het onophoudelijk blijven doorgaan resulteerde in een bikkelharde burn-out. Achteraf bekeken is die crash een dankbaar keerpunt in haar leven geworden, vandaar de verrassende titel. Een burn-out hoeft immers geen eindpunt te zijn. Leve de burn-out leest als een verhaal, diepmenselijk en zonder enig showbizzgehalte. Het is geenszins een therapeutisch boek, maar wel zeer herkenbaar voor velen van ons. Het lichaam dat je een halt toeroept, maar stelselmatig de signalen negeren of minimaliseren kan leiden tot een burn-out. Hoe ga je daarmee om? En vooral: wat daarna?

Jessie Decaluwe - uitgeverij Bibliodroom

Jessie De Caluwe

In de jaren 80 was Jessie De Caluwe razend populair op radio en televisie. Haar stem en onberispelijke taal blijven velen bij.

Bestellen?

De meeste Bibliodroom-uitgaven zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online. Is dat niet zo, dan vind je de bestelmogelijkheid op de pagina van het boek. 

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info