Pro forma

Zakenfamilie

‘Het koppel stond op en nam bij de deur met een slappe handdruk afstand van hun raadsman, de mistroostigheid van het kantoor en de gevaren van de onderneming.’

Familiezaken

“Bon, nu we hier allemaal samen zijn, heb ik …, hebben we, jullie vader en ik, een beslissing genomen met betrekking tot het verder leiden van de Etablissementen Swaanepoel Steigerbouw.”

Moord

Er stak nog een been en een stuk romp uit de maaltanden. Genoeg om te zien dat het geslacht mannelijk was. De rest van het lichaam was de beitels al voorbij en verbrijzeld.’ Over de roman De tolk Christine Ponnet raakt tijdens haar kort werkverblijf in Porto onrechtstreeks betrokken bij een moordzaak. Tijdens en na de verrassende terugreis maakt ze stap voor stap beter kennis met de zakenfamilie van haar opdrachtgever. Tot ze ontdekt dat het bloederige familiezaken betreft.

Bekijk hier de trailer van Pro forma.

Piet Coucke

Met meer dan 34 jaar reclamewerk op de teller is Piet Coucke (°1963) als stichtend vennoot, creatief directeur en copywriter bij communicatiebureau AB (www.ab.be) het aardig gewoon om verhalen te bedenken. Vanuit zijn rijke, gevarieerde ervaring en opgedane mensenkennis is hij goed geplaatst om fictie te schrijven die bekoort en beklijft. ‘Pro forma’ is na ‘Waarvan akte’ zijn tweede (ont)spannende roman.

Bestellen?

De meeste Bibliodroom-uitgaven zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online. Is dat niet zo, dan vind je de bestelmogelijkheid op de pagina van het boek. 

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info