Redder

Wat een zorgeloze zomervakantie zou moeten zijn voor de afgestudeerde Samuel Stroobant, blijkt een cruciaal kruispunt. Zijn streng religieuze gemeenschap wil dat hij in september als zendeling naar Amsterdam trekt, maar stiekem droomt hij ervan de wereld te veroveren met zijn gitaar.

De komst van een nieuw meisje in de kerk maakt het alleen maar lastiger. Want Molly, doodziek en vastberaden om het maximum uit haar laatste restje gezondheid te halen, trekt Samuel mee in haar wereld, waarin hij hopeloos verdwaalt.

Redder is een roman over beloven en geloven, kiezen en verliezen en het recht om jong en dom te zijn, dat echter nergens in steen gebeiteld staat.

Hannes Dedeurwaerder

Hannes Dedeurwaerder (°Kortrijk, 1980) studeerde Moderne Geschiedenis aan KU Leuven en werkte als journalist en filmredacteur. In 2011 besloot hij als Seriewoordenaar freelance copywriter te worden, wat hij tot op vandaag is. ‘Redder’ is zijn romandebuut.

Bestellen?

De meeste Bibliodroom-uitgaven zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online. Is dat niet zo, dan vind je de bestelmogelijkheid op de pagina van het boek. 

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info