Santé! Op je gezondheid

Niets in het leven staat zo hoog aangeschreven als een goede gezondheid. We wensen het elkaar gretig toe, precies alsof het alleen maar een gelukstreffer is. Het wankele toeval bepaalt echter niet alles. Veel meer dan we denken, kunnen we onze gezondheid zelf in handen nemen. Santé! wil je daarbij helpen. Niet met een vermanende vinger, afgemeten regelgeving of een zoutloos wurgdieet, maar met eenvoudig te vatten tips rond zeven alledaagse levensstijlthema’s. Ze zijn geïnspireerd op actuele inzichten, heldere wetenschappelijke kennis en meer dan 20 jaar praktijkervaring. Gezond leven is onlosmakelijk verbonden met graag leven. Het vinden van de soepele balans tussen genieten en zorgen voor je lichaam. En op die gezondheid mag je best wel eens toosten. Santé!

Santé! op je gezondheid is exclusief verkrijgbaar via de website van het boek.

Beluister hier de podcast ‘Een wolk van een boek’ met Jessie De Caluwe met interessante passages uit Santé.

Frank Segaert

Frank Segaert (°1971) studeerde Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie aan de KU Leuven. Hij specialiseerde zich in sportkine en manuele therapie, en startte een eigen praktijk in Lendelede. Op zoek naar een bredere visie begon hij in 1999 aan de opleiding Osteopathie in Gent. Zijn interesse in de relatie tussen gezondheid en het ontstaan van ziektes leidde hem in 2016 naar de opleiding klinische Psycho-Neuro-Immunologie. In zijn job als osteopaat combineert hij manuele technieken met gericht levensstijladvies.

Frank is getrouwd met Karen Beerlandt. Samen hebben ze vier kinderen: Loïc, Ella, Alec en Luca. Als gepassioneerd triatleet nam hij in 2017 deel aan de Ironman van Hawaii en werd in 2021 Belgisch kampioen halve triatlon.

Bestellen?

De meeste Bibliodroom-uitgaven zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online. Is dat niet zo, dan vind je de bestelmogelijkheid op de pagina van het boek. 

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info