Upperdog Upper Class Uppercut

Upperdog Upper Class Uppercut verscheen bij de 65e verjaardag van Joris Denoo. Feit en fictie spelen in dit boek voortdurend een spel met elkaar. Dat resulteert in een tripel verhaal: Upperdog waarin de mens figureert, Upper Class die het stadsdorp uit het decor licht en Uppercut of de andere auteur in de auteur. We krijgen driewerf een inkijk in de wereld zoals die door een OJJO ervaren werd en wordt: een Oude Jongere/Jonge Oudere die, gewapend met de nodige hilariteit, steile gevoelens en beheptheid met taal, de wereld om hem heen pelt, proeft, slikt of desgevallend weer uitspuwt, gespreid over een halve vorige eeuw en een kwart huidige eeuw. Pittig, picaresk, pruimig, puntig.

Joris Denoo

Joris Denoo schreef tot aan het verschijnen van dit boek 108 boeken en boekjes en bijna 1000 columns. Zijn werk werd bekroond met een aantal literaire prijzen. Schrijven is leven en leven is schrijven, wat meer dan ooit blijkt uit deze biotrilogie van mens, dorp en tijd.

Bestellen?

De meeste Bibliodroom-uitgaven zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online. Is dat niet zo, dan vind je de bestelmogelijkheid op de pagina van het boek. 

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info