De spreker

Geert Naessens

Van kindsbeen af is Geert Naessens (°1974) gepassioneerd door weer en natuur. Hij begon op zeer jonge leeftijd met weerwaarnemingen. Als weerman is hij een vaste waarde bij diverse lokale en nationale media waar je hem elke dag van de week kan horen, lezen of zien.

Weerzeggerij

Weerzeggerij. De naam dekt meteen de lading: een lezing over weerspreuken. Is dat nog van deze tijd, hoor ik al denken. Jawel! In deze boeiende uiteenzetting neemt weerman Geert Naessens je graag mee doorheen alle maanden van het jaar. Hij analyseert courante en minder courante  dagspreuken, maandspreuken en algemene spreuken. Verrassend is dat in zoveel weerwijsheid vaak meer dan enkel maar wat boerenwijsheid zit.

Het blijft niet bij een droge opsomming. De lezing is doorspekt van interessante weer- en natuurweetjes – niet alleen uit het boek.

Tijdens de nabespreking is er ruimschoots gelegenheid om die ene prangende vraag te stellen waar je al lang mee zit. Tenslotte kun je alles (en nog veel meer) ook nog eens nalezen in het boek dat uiteraard te koop aangeboden wordt.”

www.geertnaessens.beInfo over lezingen over een ander thema.

Boeken gelinkt aan deze lezing/voorstelling

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info