De spreker

Piet Verhoeve

Piet Verhoeve behaalde, na zijn ingenieursstudie aan de KU Leuven, een doctoraat aan de UGent, waarbij hij heel wat ervaring opdeed in Europese projecten. Piet Verhoeve is ook gastprofessor aan UGent. In zijn schaarse vrije tijd ondersteunt hij allerlei initiatieven die jongeren warm maken voor technische of wetenschappelijke studierichtingen (STEM, Coderdojo).

Win-winnovatie – neem voorsprong door slimme samenwerking

Slim samenwerken zit in het DNA van Piet Verhoeve. Hij deed zowel ervaring op vanuit bedrijfszijde als CTO van Televic als vanuit academische zijde als Director ICON bij iMinds/imec. Als expert in het bijeenbrengen van partners startte hij veel samenwerkingsprojecten op kleine en grote schaal. Zo lanceerde hij de succesvolle co-creatiehub Hangar K in Kortrijk waar startups samenwerken met corporates en onderzoeksinstellingen en in 2020 startte hij een nieuw cross-over ecosysteem vanuit biotechnologie, elektronica ICT en medical devices.

Slimme samenwerking realiseert naar een win-win voor de partners waarbij alles gerealiseerd wordt in plaats van het vaak teleurstellende compromis waarbij niemand echt de eigen doelen realiseert. Het boek Win-Winnovatie (WinWinnovation), dat bij lancering gelauwerd werd als beste boek in de categorie Learn & Development, bundelt zijn ervaring, inzichten en levert praktische tools om zelf aan de slag te gaan bij het opzetten van samenwerking en partnerships.

Boeken gelinkt aan deze lezing/voorstelling

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info