De spreker

Jessie De Caluwe

In de jaren 80 was Jessie De Caluwe razend populair op radio en televisie. Haar stem en onberispelijke taal blijven bij.

Leve de burn-out

Een lezing met een muziektheatervoorstelling.

Lezing

Steeds maar doorgaan, de lat steeds hoger leggen, geen nee kunnen zeggen, voortdurend een tandje bijsteken, je onmisbaar wanen, je agenda volproppen, nauwelijks of geen rustpauzes inbouwen… het kan leiden tot een burn-out. Zeker als je de signalen die je lichaam en je geest je geven, koppig negeert. Maar hoe ga je om met een burn-out?  En vooral: hoe kruip je uit die donkere tunnel? Hoe leer je keuzes maken en nee zeggen? Hoe leer je jezelf beschermen in een maatschappij waarin drukte en snelheid onze manier van leven bepalen? Jessie De Caluwe laat je inzien dat een burn-out geen eindpunt is, maar een dankbaar keerpunt kan zijn.

Muziektheater

Wat als je zou kunnen reizen vanuit je luie zetel? Zonder die drukte vooraf en zonder inspanning…

Multi-instrumentalist Hilde Van Laere en verteller Jessie De Caluwe nemen je mee naar het zuiden van Marokko, waar Jessie haar tweede thuis heeft gevonden. Met verhalen, anekdotes en ontspannende muziek laten ze je wegdromen en genieten van een totaal andere wereld.

Voor je het goed en wel beseft ben je ver weg van alle dagelijkse beslommeringen en vergeet je elke vorm van stress.

Praktisch

Alle technisch materiaal (klank en licht) wordt meegebracht. Onze vaste technicus installeert en begeleidt.

Boeken gelinkt aan deze lezing/voorstelling

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info