De spreker

Pieter Dewaele

Pieter Dewaele is zaakvoerder van DewaFlex waarmee hij vanuit Roubaix Vlaamse, Nederlandse en Duitse bedrijven begeleidt bij het aanpakken van de Franse markt.

Succesvol ondernemen in Frankrijk

Wil je zakelijk de grens oversteken naar Frankrijk? DewaFlex kan samen met partners zoals Flanders Investment and Trade (FIT) en Konnekto een lezing aanbieden over hoe je succesvol kan ondernemen in Frankrijk.

DewaFlex helpt al jaren ondernemers uit Vlaanderen, Duitsland en Nederland om obstakels rond internationalisatie te overwinnen. Concreet en met succes: vanuit de kantoren in Roubaix, Straatsburg en Eindhoven reiken wij de hand om – bijna letterlijk – over de drempels te stappen en uw kansen op de Franse markt te vergroten.  Het zijn geen theoretische benaderingen maar vooral praktische tips: hoe kan je, met respect voor de culturele verschillen, zakenkansen benutten op de reusachtige Franse markt?

Pieter Dewaele, oprichter en CEO van DewaFlex, schreef er het boek: Affaires met Fransen over. Glashelder beschrijft hij wat in Frankrijk anders loopt. En hoe je hier als ondernemer mee om kan gaan.

Tijdens de lezing komen jullie via de partners FIT en Konnekto ook meer te weten over de economische aantrekkingskracht van Frankrijk voor o.a. Vlaamse bedrijven. Informatie over eventuele subsidiekanalen verhoogt de aantrekkingskracht voor Vlaamse bedrijven om te exporteren naar Frankrijk.

Boeken gelinkt aan deze lezing/voorstelling

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info