Affaires met Fransen

Toeristen die naar Frankrijk reizen, vallen meestal voor de plaatselijke cultuur. Net die maakt mee de vakantie. Wie zakelijk de grens oversteekt houdt best rekening met die cultuurverschillen. Het komt er op aan ze (beter) te kennen en er vooral ook rekening mee te houden. In Affaires met Fransen – doeltreffend zakendoen in Frankrijk beschrijft Pieter Dewaele de gevoeligheden en gewoontes die in er in de business heersen. De auteur begeleidt met zijn bedrijf DewaFlex ondernemers die ambities hebben in dit wingewest op een boogscheut van Vlaanderen. Samen met de getuigenissen van enkele Franco-Belge zakenmensen zorgt hij voor boeiende en interessante verhalen recht uit de Franse markt. Dit resulteert in een pak onmiddellijk inzetbare inzichten en tips.

Blader hier online door enkele hoofdstukken van het boek.

Lees meer over DewaFlex en Pieter Dewaele op de site van het boek. 

Pieter Dewaele

Pieter Dewaele is zaakvoerder van DewaFlex waarmee hij vanuit Roubaix Vlaamse, Nederlandse en Duitse bedrijven begeleidt bij het aanpakken van de Franse markt.

Bestellen?

De meeste Bibliodroom-uitgaven zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online. Is dat niet zo, dan vind je de bestelmogelijkheid op de pagina van het boek. 

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info