Anders. Atypisch.

Een goed boek vangt aan met een sterk verhaal. Geen onderwerp is te vreemd. Een uitgever die een boek maakte over lingerie, een organisatie voor bijzondere jeugdzorg of terrasparasols voor de horeca, tref je niet elke dag. 

Misschien moet de eerste letter nog neergepend worden en heb je enkel een idee dat je zelf wil uitschrijven of waarvoor je een auteur wil engageren. Of ligt je kant-en-klaar manuscript al een tijd onbeslist in een lade te verbleken om er ooit eens iets mee aan te vangen? 

Laat het vooral een geruststelling zijn dat je bij Bibliodroom kan aankloppen ongeacht hoe ver je boekendroom ook staat.

Inhoud, taal en vorm zijn cruciale elementen van het eindresultaat. We houden helemaal niet van muffe, oubollige of lompe kleppers, maar des te meer van elegante en frisse concepten die erg verleidelijk aanzetten tot lezen.

Een pak ervaring en verder denken dan de kaft hoog is, helpen bij het uittekenen van een eigenzinnige en unieke aanpak. Waar nodig kloppen we voor redactie, vormgeving en distributie aan bij mensen die onze passie delen.

Dat boek – jouw boek – waar je zo trots op bent, verdient het om héél véél gelezen te worden. Niet enkel door alleslezers, maar net zozeer door mensen die zeer zelden aan lezen toekomen. 

Net zo belangrijk als de verregaande zorg voor inhoud en vorm, is de zoektocht naar de juiste manier om jouw verhaal bij geïnteresseerde lezers te brengen. Verrassend. Vrijwel altijd zoeken we buiten de klassieke kanalen naar een brede en doeltreffende verspreiding; zinvol en tijdloos.

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info