De foute woordenboek - uitgeverij Bibliodroom

De foute woordenboek

Ze lijken wonderwel op bestaande woorden. Bij nader toezien is er echter altijd wel een letter of wat verschil. Zo worden het prettig gestoorde woorden waar je best wel hartelijk kan om lachen. Wat immers als de pestbode stopt in het stankstation om penzine te tanken? ‘De Foute Woordenboek’ is een heerlijke verzameling prettige woordstoornissen. Keurig in thema’s onderverdeeld waaronder Teten en Trinken, Haktiviteiten en Pezigheden, Natuureluur, of Daarderijkskunde. Woordfabrikanten zijn Frank Pollet en Moniek Vermeulen. De beeldbedenker bij dit alles is Gitte Vancoillie. Die staat ook wel garant voor menig foute illustratie. Dit is duidelijk geen woordenboek van een raszuivere soort: er is -letterlijk- een hoek af!

Frank Pollet, Moniek Vermeulen

Een schrijvend koppel van jeugdboeken. Da’s toch iets heel bijzonders. Frank en Moniek hebben door de jaren hun plaats in de jeugdliteratuur ingenomen met een range aan zeer uiteenlopende boeken.

Bestellen?

De meeste Bibliodroom-uitgaven zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online. Is dat niet zo, dan vind je de bestelmogelijkheid op de pagina van het boek. 

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info