De Klap

Wanneer een jongeman naar de oorlog vertrekt, wordt hij genadeloos bij zijn geliefde weggerukt. Het pijnlijke gemis en de mensonterende gruwel aan het front vreten ook aan hun liefdevolle relatie. Een verwoestende klap maakt alles onwezenlijk. Ook na de terugkeer uit het slagveld blijft het oorlogsbeest loeihard op hun alledaagse leven inbeuken. Geleidelijk aan beseffen ze dat voor hen de oorlog nooit zal eindigen. In deze strijd is onvoorwaardelijke liefde het enige doeltreffende wapen. Vraag is of die sterk genoeg kan zijn om dit te overleven.

Miguel Bouttry

Miguel Bouttry is is een rasverteller. Hij was professionele gids bij Rent a Guide, zijn organisatie waarmee hij gasten langs de slagvelden van de Eerste Wereldoorlog loodste. Hij pendelt tussen Vlaanderen en de Franse Morvan waar hij woont. Schrijven en vertellen zijn voor hem haast dagelijkse kost. De niet ophoudende confrontatie met de tragiek van een wereldoorlog inspireerden hem tot het schrijven van dit tijdloos maar tragisch liefdesverhaal.

Bestellen?

De meeste Bibliodroom-uitgaven zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online. Is dat niet zo, dan vind je de bestelmogelijkheid op de pagina van het boek. 

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info