Honderd Herkenbare Roeselarenaars

Honderd herkenbare Roeselarenaars portretteert figuren die onomwonden deel uitmaken van het alledaagse leven in de stad.  Ze vallen op door wat ze doen of wie ze zijn, of misschien ook net niet.  Hun verhaal is in elk geval schoon en vooral uniek. Dit boek is het tweede deel in de Honderd Roeselarenaars trilogie, na Honderd Heerlijke Roeselarenaars met personaliteiten die buiten de stadsgrenzen bekend staan. De trilogie sluit eind 2019 af met Honderd Historische Roeselarenaars met overleden personaliteiten die hun naam in de geschiedenis van de stad gegrift hebben. Ze zullen worden geduid door mensen die er een bijzondere band mee hebben.

Eddy Brouckaert, Bart Crabbe, Marieke Debusschere, Charlotte Degezelle, Thomas Dubois, Koen Kerkaert, Justine Pillaert, Elise Vanhecke, Ignace Vanhoorne en Vincent Vanhoorne. Stefaan Beel maakte knappe de knappe foto's.

Tien auteurs en een fotograaf, een straf team voor een straf boek.

Bestellen?

De meeste Bibliodroom-uitgaven zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online. Is dat niet zo, dan vind je de bestelmogelijkheid op de pagina van het boek. 

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info