Houck & land - uitgeverij Bibliodroom

Houck en Land

WXII laat zich door bijzondere locaties inspireren tot het maken van klankopnames en foto’s. Twaalf maanden lang trokken zij door de Westhoek en Pays des Flandres. Yves Bondue en Peter Paelinck zijn de muzikale creatievelingen, Luc Vanhoucke de artistieke fotograaf. De plaatsen waar ze opnames maakten, zijn verzonken in de natuur of vastgeketend aan de historiek van de streek. Ze vormen op zich al een bron van rust. De karakteristieke regio en de omgevingsfactoren weerklinken in het klankenspel, soms droevig dan weer ruw en hard of heel licht en zacht. Houck & land is een mysterieus, rustgevend samenspel tussen beeld en geluid. De foto’s uit het boek reizen in 2017 mee in een tentoonstelling op diverse locaties in de provincie West- en Frans-Vlaanderen. Al dan niet in combinatie met muziekvoorstellingen. Houck & Land is een koesterboek met compilatie-cd in een gelimiteerde oplage.Maar ook een woordenspel tussen proza en poëzie.

Yves Bondue - Peter Paelinck - Luc Vanhoucke

Yves Bondue en Peter Paelinck tekenen voor de bijzondere teksten in dit boek, proza, poëzie of poëtisch proza, perfect in harmonie met de schitterende foto’s van Luc Vanhoucke

Bestellen?

De meeste Bibliodroom-uitgaven zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online. Is dat niet zo, dan vind je de bestelmogelijkheid op de pagina van het boek. 

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info