Ingepakt smaakt lekker

Voeding is zonder meer levensnoodzakelijk. In de lange weg van het veld tot op de keukentafel wordt aan elk proces minutieuze aandacht besteed. Niks laat men aan het toeval over om lekkere producten efficiënt en aantrekkelijk bij de consument te brengen. Ingepakt smaakt lekker werpt een interessante blik op het verpakken van voeding en alles wat daarbij om de hoek komt loeren. Elke verpakking bevat naast heerlijke ingrediënten ook een bijzonder verhaal.

Dit boek wordt op smaak gebracht door klinkende namen met een link naar de agrovoedingsindustrie: Pieter Aquarius, Freddy Bekaert, Kris Declercq, Koen Dejonckheere, Herwig Dejonghe, Liesbeth Jacxsens, Goedele Liekens, Joke Vandepitte, Francesco Vanderjeugd, Piet Vanthemsche en Antoon Wallays.

 

Chris Mullie

Chris Mullie groeide op in een landbouwbedrijf. Passie voor voeding was er een evidentie. Eigengereid, creatief en met tomeloze ondernemingszin creëerde hij een niche in het verpakken van voeding. Barias levert verpakkingsdiensten en knowhow aan de agrovoedingsindustrie wereldwijd.

Bestellen?

De meeste Bibliodroom-uitgaven zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online. Is dat niet zo, dan vind je de bestelmogelijkheid op de pagina van het boek. 

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info