Kies de juiste parasol en je terras zit vol

Dit boek bundelt vijftig parasoltips voor de horeca. Een attractief en herkenbaar verhaal leidt tot de do’s en don’ts op het terras. De auteur vat in zijn boek ruim 25 jaar expertise en knowhow samen. Knappe illustraties maken de tips zonneklaar. Zo wordt het een perfecte handleiding bij het vlotjes zon- en regenvrij houden van een terras. Daar komt immers veel meer bij kijken dan men zomaar voor de vuist weg zou denken. Anti-diefstaltips, onderhoudstips en creatieve financieringstips maken het boek compleet.  Interieurarchitect Lieven Musschoot schreef het voorwoord en er zijn ook tips van sterrenchefs Geert Van Hecke en Gert De Mangeleer. Van dit boek is ook een Franse en een Engelse vertaling zodat het wereldwijd kan ingezet worden. Interesse? info@symoparasols.be

Pierre Christiaens

Pierre Christiaens is parsaoloog en in die hoedanigheid CEO van Symoparasols, een bedrijf parasols voor professioneel gebruik ontwerpt en fabriceert. 

Bestellen?

De meeste Bibliodroom-uitgaven zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online. Is dat niet zo, dan vind je de bestelmogelijkheid op de pagina van het boek. 

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info