Ondernemen met hoge goesting/gisting

Een telraam op het bureau dat de schouderklopjes bijhoudt. Een scheepsbel die alle medewerkers bijeen luidt om positief nieuws te melden. De klacht van een klant die niet irriteert maar innoveert. Elke mail afsluiten met hartelijke groeten. … Het zijn maar enkele creatieve ideeën die de bijzondere managementsaanpak van Luc Vermeersch typeren. Geïnspireerd door mensen en waarden, deelt hij zijn zoektocht naar de juiste visie en strategie. Soms heel afgemeten en met doordachte processen, soms door proeven of experimenteren. Hij brengt het zakendoen helemaal op smaak, samen met zijn mensen. Voeg er zijn brouwerscapriolen aan toe die tot Brouwerij De Leite leidden en je hebt een managementsboek op smaak en boordevol goesting, of was het gisting?

Luc Vermeersch

Luc Vermeersch is zaakvoerder van Helbig, een bedrijf dat etaleersystemen voor de retail produceert. Brouwen is een fel uit de hand gelopen hobby, die intussen voor een tweede stevige bedrijvigheid zorgt. Hij is bovenal manager met de ‘m’ van mens.

Bestellen?

De meeste Bibliodroom-uitgaven zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online. Is dat niet zo, dan vind je de bestelmogelijkheid op de pagina van het boek. 

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info