Roeselaarse Smaakmakers - uitgeverij Bibliodroom

Roeselaarse smaakmakers

Roeselare accentueert meer en meer zijn belangrijke plaats in de voedingsbranche: van graanverwerker tot sterrenchef. Het verhaal van de mensen achter het merk met daar bovenop een keur aan smakelijke recepten met typisch Roeselaarse ingredienten. Deze recepten worden stuk voor stuk door plaatselijke restauranthouders gecreëerd. De vlijmscherpe pen van Vincent Vanhoorne, journalist bij de gratis pers van Roularta, roert mee in de potten. Kortom, een heerlijk boek, lezend vanuit de luie zetel of van achter het dampende fornuis.

Vincent Vanhoorne

Vincent Vanhoorne is freelance redacteur voor Roularta en schrijft artikels voor De Zondag, Steps en Deze Week. In Roeselaarse Smaakmakers combineert hij zijn liefde voor zowel het culinaire als voor de stad Roeselare.

Bestellen?

De meeste Bibliodroom-uitgaven zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online. Is dat niet zo, dan vind je de bestelmogelijkheid op de pagina van het boek. 

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info