Shine – Gezonde keuzes voor een goed gevoel

Het is niet gemakkelijk om op dagelijkse basis gezonde keuzes te maken. Je weet dat het vierde chocolaatje niet goed voor je is, toch slaag je er niet in om eraf te blijven. Waarom doen we niet altijd wat goed voor ons is? Wat maakt verleiding zo onweerstaanbaar? Hoe komt het dat we geneigd zijn uit te stellen tot morgen? Nee, je hebt geen gebrek aan discipline. Nee, je hoeft niet nog een kookboek aan te schaffen. De sleutel tot blijvende verandering ligt niet in het wat maar in het hoe. Door je praktisch te organiseren maak je het makkelijk om de juiste keuzes te maken. Shine inspireert en motiveert, aan de hand van concrete voorbeelden en praktische tips.

Lees meer over alles waar Natasha Dewulf mee bezig is op haar website: vrouwengeluk.be.

Natasha Dewulf

Natasha Dewulf studeerde Toegepaste Psychologie. Het overwinnen van haar eigen gezondheidsproblemen inspireerde haar om als psychologisch consulente workshops en coachings te geven. Ze had al bijdragen in Goed Gevoel en Vitaya en schreef recepten voor de Yoga met Evy-reeks in Het Nieuwsblad.

Bestellen?

De meeste Bibliodroom-uitgaven zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online. Is dat niet zo, dan vind je de bestelmogelijkheid op de pagina van het boek. 

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info