Snelheid en spektakel

Tussen 1966 en 1980 was Sint-Joris-ten-Distel het mekka van de motorsport. In het lattenklieversdorp werd op de Miseriewijk negen keer motorcross in De Hel georganiseerd. Er vonden zeven internationale straatraces plaats. Snelheid en spektakel brengt die vijftien legendarische motorsportjaren tot leven met uniek beeldmateriaal, memorabilia, wedstrijdverslagen en petites histoires. Je snuift de benzine van tweetaktmotoren en ziet de modder in het rond spatten bij de getuigenissen van rijders, medewerkers, bondsmensen en journalisten die alles vanop de eerste rij meemaakten. 

Hier vind je alle info over het boek en kan je het bestellen: www.motorsportsintjoris.be

Hendrik De Rycker

Hendrik De Rycker komt van kindsbeen af in aanraking met motorsport via zijn vader Roger, die 20 jaar lang de drijvende kracht is achter het motorsportgebeuren in Sint-Joris-ten-Distel (Beernem). Als jonge knaap gaat hij naar heel wat snelheidswedstrijden. Hij beleeft er als bevoorrechte getuige alles vanop de eerste rij. Dat maakt hem tot vandaag een verwoed en gepassioneerd motorsportliefhebber met wereldwijde contacten. In zijn vrije tijd bezoekt hij vooral internationale motorsportwedstrijden.

Bestellen?

De meeste Bibliodroom-uitgaven zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online. Is dat niet zo, dan vind je de bestelmogelijkheid op de pagina van het boek. 

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info