THX – Duizendmaal dank – Mille mercis – A thousand thanks

THX – Duizenmaal dank – Mille Mercis – A Thousand Thanks is het nieuwe fotoboek van Jacques Vandecasteele, nadat hij eerder Worlds en Life uitbracht. De fotograaf ziet dit boek als een magnum opus waarin zijn klassieke topfoto’s afwisselen met nieuw werk. Adembenemend mooie natuuropnames werden gebundeld in tien thema’s die gevoelens uitdrukken die je als dank aan iemand wil geven. Inspirerende tekstjes – van ondermeer Bernard Dewulf – vullen af en toe het beeld aan en zetten aan tot denken. Het woord ‘dank’ komt effectief duizend keer in allerhande talen voor in dit luxueus uitgegeven grootformaatboek. Tekst werd in drie talen vertaald, wat van THX een universeel inzetbaar dankboek maakt. Kortom: THX werd een fotoboek met een verhaal. Bibliodroom maakte dit boek in opdracht van Rotary Club Izegem die hiermee projecten rond drugproblematiek steunt. Het boek is dan ook exclusief langs hen verkrijgbaar.

Jacques Vandecasteele

Jacques Vandecasteele is een veelbekroond fotograaf. Voor elke foto kiest hij weloverwogen zijn plaats en zijn momentum. Ongerepte natuur is veelal zijn inspiratiebron.

Bestellen?

De meeste Bibliodroom-uitgaven zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online. Is dat niet zo, dan vind je de bestelmogelijkheid op de pagina van het boek. 

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info