Vlinders in je hoofd

In haar werk als psychotherapeut krijgt Nathalie Taelman vaak de vraag om kapstokken mee te geven met de mensen. Zaken die tijdens de gesprekken aan bod komen en waaraan ze graag willen vasthouden omdat het een sterk gevoel bij hen opwekt of omdat ze er iets aan hebben. Soms is dat in de vorm van een slagzin die ze noteert op een fichekaart. Of het zijn inzichten die ze zelf opschrijven in een dagboek. Het kan ook een thema behelzen waar hij of zij op blokkeert of alert wil voor zijn. Soms is het een stuk van een gedicht dat rust biedt. Hoe dan ook, het is steeds iets tastbaars dat ze meenemen naar huis en waarnaar ze kunnen grijpen buiten de veilige omgeving van de therapieruimte. Het geeft hen het gevoel zelfredzaam te zijn. Het biedt houvast tijdens moeilijke situaties. 

Nathalie hoopt dat haar boek anderen kan inspireren een nieuwe weg in te slaan. Een weg die beleefd wordt vanuit liefde, niet vanuit angst. Een weg vol hoop en vertrouwen in zichzelf en in anderen. Het boek verscheen voor het eerst in 2016 en werd recent herdrukt. 

Vlinders in je hoofd is exclusief verkrijgbaar langs de praktijk van Nathalie Taelman.

Nathalie Taelman

Nathalie Taelman is zelfstandig psychotherapeute. Ze volgde een specialisatie in de domeinen verslaving, kinderen en adolescenten en hypnotherapie.

Bestellen?

De meeste Bibliodroom-uitgaven zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online. Is dat niet zo, dan vind je de bestelmogelijkheid op de pagina van het boek. 

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info