Feel good. De g-spot van geluk

Als er iets is waar ieder van ons om geeft, dan is het wel geluk. In de strikte betekenis van het woord is het iets wat uit de lucht komt vallen. Wie het wat ruimer ziet, weet dat het tot op zekere hoogte ook maakbaar is. Notoire denkers prediken steeds meer dat het onze plicht is gelukkig te (willen) zijn.

Arne Hermans staat erg bewust in het leven. Nadenken over wat geluk inhoudt, maakt daar onomwonden deel van uit. Gaandeweg ontwikkelde hij hierop een eigen kijk. Hij identificeerde vijf ‘G’s die het geluk behoorlijk beïnvloeden: Gezondheid, Geld, Groots dromen, Gemoedsrust & Geliefden. Aan de hand van zowel de inspiratie van anderen als eigen ervaring en verdieping analyseert hij elk thema. Hij schetst daarbij pragmatisch de factoren die volgens hem een rol spelen om gelukkig te zijn. Muziek en wijn vormen goedlachs de rode draad doorheen het hele boek. Eenvoudige gedachten en ideeën voor een gelukzalige blik op het leven.

Lees hier de Biblioblog over het boek.

Blader al even online in Feel Good.

Om echt uit te pakken met het boek is er de Feel Good luxe geschenkbox: het boek verpakt in een exclusieve ‘Read the wines’ doos, samen met een fles rosé Gris Gris – le vin porte-bonheur. Exclusief verkrijgbaar bij feelgoodwines.
De auteur brengt voor socio-culturele verenigingen – of om het even wie het wenst – een lezing rond Feel Good met bijhorende wijnproeverij.  Voor info hierrond kan je op deze pagina terecht.

Arne Hermans

Arne Hermans is Master in de Rechten en Marketing. Hij was actief in de zakenadvocatuur en in een beursgenoteerd vastgoedbedrijf. Daarnaast zette hij mee zijn schouders onder de familiale wijnzaak. Ondernemend als hij is, waagde hij de sprong om zijn eigen business verder uit te bouwen. Boven dit alles is hij een liefhebbende echtgenoot en vader, begeesterd door de deugden des levens. Die inspiratie wil hij graag delen met anderen.

Bestellen?

De meeste Bibliodroom-uitgaven zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online. Is dat niet zo, dan vind je de bestelmogelijkheid op de pagina van het boek. 

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info