De spreker

Inge De Waele

Inge De Waele is veelzijdig als auteur, dichter, psycholoog en therapeut. Eerder non-fictiewerk, waaronder Samen uit elkaar dat in 2003 verscheen, liet een blijvende indruk na op lezers en critici. Geïnspireerd door haar praktijkervaringen, vertelt ze een verhaal dat raakt aan de kern van menselijke relaties en emoties. Met een uitnodiging om op ontdekking te gaan neemt ze de lezer mee op een ontroerende reis door de menselijke ervaring.

Mijn zus is Beethoven: een literaire, muzikale performance

Stap binnen in de diep ontroerende wereld van ‘Mijn zus is Beethoven’, waar psychologische worstelingen en familiebanden samenkomen in een verhaal dat de ziel raakt.
Inge De Waele, bekend als auteur, dichter, en psycholoog, neemt je mee op een reis door de complexe emoties van een therapeut wiens geliefde zus worstelt met psychische ziekte.
Het is een taboedoorbrekende roman die de kern raakt van menselijke relaties en persoonlijke strijd, en die ons uitnodigt om moedig de confrontatie aan te gaan met onderwerpen die we vaak liever vermijden. Begeleid door de meeslepende klanken van de wavedrum, verzorgd door de getalenteerde muzikant Fernand Buyls, biedt deze performance een unieke ervaring voor jongeren en volwassenen van alle leeftijden. Kom en laat je meevoeren op een ontroerende reis die je niet snel zult vergeten.

Boeken gelinkt aan deze lezing/voorstelling

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info