Dromen van boeken

Van een boekendroom maken we bij Bibliodroom een droom van een boek.
Anders. Atypisch. Onze focus ligt vooral op boeken voor bedrijven, organisaties of personen die kiezen voor een boek als marketinginstrument. Geen idee is ons te gek, wij maken er graag een sterk en aantrekkelijk verhaal van. Het doet er niet toe of er al dan niet al iets op papier staat. Een knappe tekst, waar nodig keurig geïllustreerd en in een stijlvolle vormgeving, daar drukken we trots ons wolkje op.

Van meet af aan primeert ook de vraag hoe we het boek inzetten om zoveel mogelijk lezers te verrassen. Angstig afwachten of er al dan niet enige aandacht komt, is helemaal niet aan ons besteed. Een originele aanpak vinden om mensen enthousiast te maken voor jouw verhaal is dat des te meer. Tijdloze communicatie, daar gaat het om. Met – gelimiteerd – drie literaire projecten per jaar geven we onze ingebakken liefde voor taal vrij spel.

Ver weg van het klassieke boekenvak bibliodromen wij samen met enthousiaste auteurs en opdrachtgevers.

Bibliodroom: dromen van boeken

Deze boeken hangen in de lucht

Natuurlijk verklappen we niet alles waar we mee bezig zijn. Toch lichten we hier graag een tipje van de sluier. Als je op de hoogte wil gehouden worden van het verschijnen van nieuwe titels, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Santé! Op je gezondheid

Niets in het leven staat zo hoog aangeschreven als een goede gezondheid. We wensen het elkaar gretig toe, precies alsof het alleen
maar een gelukstreffer is. Het wankele toeval bepaalt echter niet alles. Veel meer dan we denken, kunnen we onze gezondheid zelf in handen nemen. Santé! wil je daarbij helpen. Niet met een vermanende vinger, afgemeten regelgeving of een zoutloos wurgdieet, maar met eenvoudig te vatten tips rond zeven alledaagse levensstijlthema’s. Ze zijn geïnspireerd op actuele inzichten, heldere wetenschappelijke kennis en meer dan 20 jaar praktijkervaring. Gezond leven is onlosmakelijk verbonden met graag leven. Het vinden van de soepele balans tussen genieten en zorgen voor je lichaam. En op die gezondheid mag je best wel eens toosten. Santé!

Verschijnt 12 december

Frank Segaert
Toen lichamen nog bergen waren

B.P. Arend is dichter. Het pseudoniem is een ode aan haar vader. Haar gedichten werden opgenomen in verschillende bloemlezingen van onder meer Reveil en Poemtata. Begeerte in al haar gedaantes is de rode draad doorheen haar debuutbundel. Op de achtergrond waaien de seizoenen voorbij. Ze wisselen elkaar af als de hoop en de wanhoop in de bundel.

Verschijnt 3 december

B.P. Arend
Kuka prutselt

Kunstkadee is een creatief atelier voor kinderen en jongeren van vijf tot vijftien. Al meer dan tien jaar organiseren bezielsters Virginie Vermaete en Veerle Lievens originele activiteiten waarmee ze hun kadees laten warm lopen voor kunst in de meest uiteenlopende zin van het woord. Geen materiaal is te gek – papier, verf, klei, houtskool, zand … – om er in kampen of kunstzinnige evenementen vindingrijk mee om te springen. Hun passie en vrolijke uitstraling werkt aanstekelijk. Zoveel projecten na zoveel jaar, dat verdient een te gek boek. Boordevol ideeën om van kadees echte kunstkadees te maken.

Verschijnt in het najaar.

Virginie Vermaete - Veerle Lievens

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info