De spreker

Een selectie Bibliodroom-fictie-auteurs

Gert Boulart, Miguel Bouttry, Wim Chielens, Piet Coucke, Hannes Dedeurwaerder, Joris Denoo, Rob Kindt, Wim Lagae, Jade Madou en Oscar Louis, Maaike Monkerhey, Geert Spillebeen en Annick Vansevenant.

Boekboord

Boekboord tekent voor een apart boekenevent waarbij schrijvers in een trage speeddate mensen willen laten warm lopen voor fictie.

Acht Bibliodroom fictie-auteurs gaan met elkaar in duo in gesprek. Ze lazen mekaars boek en zijn zo lezer én interviewer. Ongetwijfeld zorgt dit voor een kritische kijk op het boek, maar net zozeer werpt het een verrassende blik op hun denk- en schrijfwereld.

Het is een variatie op individuele lezingen van auteurs en staat open voor socio-culturele organisaties die hiermee willen uitpakken.

Gedachten bij Boekboord lees je in de Biblioblog over het evenement zoals we het eerder uitrolden op De Boot in Merkem-Houthulst. De aanwezigen waren bijzonder enthousiast: variatie aan thema’s, een luchtige aanpak en een bijzondere inkijk in wat achter een boek schuilgaat charmeerden.

Boeken gelinkt aan deze lezing/voorstelling

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info